Sungurlar 36. Bölüm izle Tam Bölüm Full Hd 19 Eylül 2015 #Sungurlar


Sungurlar 36. Bölüm Özeti: Samanyolu Tv'nin Fenomen Dizilerinden Sungurlar Dizisi Sezon Final Bölüm ile Bomba Gibi Patlayacağı Gözüküyor.Bu Sezon'unda Son Bölüm'ü ile Fanlarını Ekran Başına Kitleyen Dizi Sungurlar Yayınlayacağı Bölüm'de Şimdiden Merak Konusu Olacağı Gözüküyor..

Sungurlar Son Bölüm izle,Sungurlar Sezon Finali izle,Sungurlar 36. Bölüm izle,Sungurlar Final izle,Sungurlar 36. Bölüm Tek Parça izle,Sungurlar 36. Bolum izle

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi durumuna gelen Sungurlar Stv ekranlarında izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Sungurlar 36. bölümde yaşnana büyük çarpışma sonrasında neler yaşanacak tüm detayları 27 Haziran cumartesi akşamı belli olacak.

Sungurlar 36. Bölüm özeti Yaşananlar

Sungurlar Büyük çarpışmaya hazırlanıyor

Bir küme teröristin eline düşen Meryem, Naza ve Doktor’un durumu kritiktir. Serdar, arkadaşlarını kurtarmak için Celil ve ekibe yeni eklenmiş olan keskin nişancı ile Suriye’deki kampa sızmaya çalışır. Bu sırada çıkan çatışmada yeni keskin nişancı büyük bir başarı gösterse de Sungurlar’dan biri vurularak hayatını kaybeder. Kampa gelen Topal ise Naza ile Meryem’i görür ve hemen Kasım’a haber verir. Askerleriyle beraber kampa gelen Kasım, arkadaşlarını kurtarmaya gelen Sungurlar’la karşılaşır.
Bu tehlikeli karşılaşma sırasında yaşanan olay, büyük bir çarpışmanın ilk kıvılcımı olur.

fakat işi Aslının Annesi Aslının Bir Hata Yapmasından Korktuğu için Aslının Başına 2 Adam Dikti lakin Ne Olursa Olsun Aslı Kardeşi Beja\`na Yardım Ettiği için Kardeşide Ona :Yardım Etti Ve Annesinin Başlarına Diktiği iki Adamı Etkisiz bir hale Getirip Annesinin Elinde ki Bamba Uzaktan Kumandasını annesinin Elinden Aldı Ve Serdar Komutana Bağrarark Yapılan Tuzağı işaret etti.

Aslının Annesi Aslının Hata Yapmaması için Kızına sıktı lakin Aslının Elindeki Kumanda Yere düşünce Patladı.


Labels: , , , , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.