Sungurlar 22. Bölüm izle Tek Parça !! 28 Mart 2015 #Sungurlar



Şefkat tepe 159. Bolum
Sungurlar 22. Bölüm Özeti: Sungurlar dizisinin son bölümü olan 21. Bölüm'ünde neler oldu? Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Sungurlar, Ortadoğu eni bölümleriyle ekrana taşımaya devam ediyor. .
 ve Türkiye üzerinde oynanan büyük Oyunları y
Doktor’un kazayla vurduğu Serdar, ağır yaralı halde bölgeden uzak bir çiftliğe götürülür. Eline geçen fırsatı kaçırmak istemeyen Şahmaran, takas konusunda Doktor’u kandırmaya ve onu oyalamaya devam eder. Buna müdahale etmeye çalışan Kordon Celil, çocuğunun olduğu kreşe bir teröristin saldırı düzenlediği bilgisini alınca planları altüst olur. 

Celil operasyona hazırlanırken Doktor da Şahmaran’ı takasa götürmeye karar verir. Ancak bu tehlikeli oyun Doktor’un büyük bir acı yaşamasına neden olur. Karargahta ise farklı bir telaş vardır. Albay’ın görevinden alınmasının üzerine komuta yetkisi Naza’ya verilir. Naza ilk operasyonunda, örgüte beklemediği bir darbe indirir. 

Sungurlar 22. Bölüm izle,Sungurlar 22. Bolum izle,Sungurlar 22. Bölüm full Hd izle,Sungurlar Son Bölüm izle,Sungurlar Yeni Bölüm izle,Sungurlar 22. Bölüm Tek Parça izle,Sungurlar 28 Mart izle,Sungurlar22 Bölüm,Sungurlar 22. Bölüm izle,Sungurlar 22. Bolum izle,Sungurlar 22. Bölüm full Hd izle,Sungurlar Son Bölüm izle,Sungurlar Yeni Bölüm izle,Sungurlar 22. Bölüm Tek Parça izle,Sungurlar 28 Mart izle,Sungurlar22 Bölüm

Lakin işi Aslının Annesi Aslının Bir Hata Yapmasından Korktuğu için Aslının Başına 2 Adam Dikti Ama Ne Olursa Olsun Aslı Kardeşi Beja'na Yardım Ettiği İçin Kardeşide Ona :Yardım Etti Ve Annesinin Başlarına Diktiği İki Adamı Etkisiz Hale Getirip Annesinin Elinde ki Bamba Uzaktan Kumandasını annesinin Elinden Aldı Ve Serdar Komutana Bağrarark Yapılan Tuzağı işaret etti.

Aslının Annesi Aslının Hata Yapmaması İçin Kızına sıktı Fakat Aslının Elindeki Kumanda Yere Düşünce Patladı.

Sungurlar 21.Bölüm Fragmanı: Sungurlar Ekibi O Patlamadan Sağ ÇıkabilecekLermidir? .Acaba Aslı O bomba Patlamalarından Sağ Çıkabilecekmidir? Sungurlar tekrar Aslıya Kapılarını Açacakmıdır? Bejan la Aslı Hayatlarına Devam Edebileceklermidir ? Gerçekten Büyük Merak Konusu Olacağı ;Gözüküyor?


                                           BİZLERİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN

Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.