Sungurlar 27. Bölüm izle Tek Part Son !! 25 Nisan 2015 #Sungurlar


Sungurlar 27. Bölüm Özeti:Son Zamanların Fenomen Dizisi Sungurlar Bomba Gibi Bir Bölüm ile izleyenleri Ekran Başına Kitlemeye Devam Ediyor Bakalım Yeni Bölüm'de Olacaklar Şimdiden Merak Konusu Olacağı Gözüküyor.Geçtiğimiz Hafta Reytingler de Baya Hızlı Bir Yükseliş ile Reyting Rekorları Kıran Dizi Geçtiğimiz Sezona Göre Biraz Daha Düşük Olacağı GözüküyorBakalım Olacaklar Merak Konusu?


Sungurlar 27. Bölüm izle,Sungurlar 27. Bolum izle,Sungurlar 27. Bölüm full Hd izle,Sungurlar Son Bölüm izle,Sungurlar Yeni Bölüm izle,Sungurlar 27. Bölüm Tek Parça izle,Sungurlar 25 Nisan  izle,Sungurlar27 Bölüm,Sungurlar 27. Bölüm izle,Sungurlar 27. Bolum izle,Sungurlar 27. Bölüm full Hd izle,Sungurlar Son Bölüm izle,Sungurlar Yeni Bölüm izle,Sungurlar 27. Bölüm Tek Parça izle,Sungurlar 25 Nisan izle,Sungurlar27 Bölüm

Lakin işi Aslının Annesi Aslının Bir Hata Yapmasından Korktuğu için Aslının Başına 2 Adam Dikti Ama Ne Olursa Olsun Aslı Kardeşi Beja'na Yardım Ettiği İçin Kardeşide Ona :Yardım Etti Ve Annesinin Başlarına Diktiği İki Adamı Etkisiz Hale Getirip Annesinin Elinde ki Bamba Uzaktan Kumandasını annesinin Elinden Aldı Ve Serdar Komutana Bağrarark Yapılan Tuzağı işaret etti.

Aslının Annesi Aslının Hata Yapmaması İçin Kızına sıktı Fakat Aslının Elindeki Kumanda Yere Düşünce Patladı.

Sungurlar 27.Bölüm Fragmanı: Sungurlar Ekibi O Patlamadan Sağ ÇıkabilecekLermidir? .Acaba Aslı O bomba Patlamalarından Sağ Çıkabilecekmidir? Sungurlar tekrar Aslıya Kapılarını Açacakmıdır? Bejan la Aslı Hayatlarına Devam Edebileceklermidir ? Gerçekten Büyük Merak Konusu Olacağı ;Gözüküyor?


                                           BİZLERİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN

Labels: , , , , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.