Sungurlar 33. Bölüm Tek Parça izle Full Hd 06 Haziran 2015 #SungurlarDizisi


Sungurlar 33. Bölüm Özeti: Samanyolu tv'nin Fanları Bol Olan Dizi Sungurlar Yeni Bölüm ile Fanlarını Ekran Başına Kitlemeye devam Ediyor.Bakalım Olacaklar şimdiden Merak Konusu Olacağı Gözüküyor.

Sungurlar 6 Haziran 2015 izle,Sungurlar 33. Bölüm izle,Sungurlar 33. Bölüm Full Hd Online Tek Part izle,Sungurlar 33. Bölüm Tek Parça izle,Sungurlar Son Bölüm izle,Sungurlar Full izle

Samanyolu (Küre) TV ekranlarında yayınlanmakta olan ve Cumartesi günlerinin vazgeçilmez dizilerinden biri konumunda olan Sungurlar 33. yeni bölüm fragmanı yayınlanmıştır. Her kısmı ile hadise olan dizinin yeni bölüm fragmanında neler oluyor ? 06 Haziran Cumartesi akşamı ekranlara gelecek olan Sungurlar 30. bölüm fragmanı özeti ve detayları...

Samanyolu (Küre TV) televizyon kanalı ekranında en çok izlenilen dizileri içinde olan ve izleyicilerinin büyük sık bir talep ile takip ettiği Sungurlar 33. bölüm ile 6 Haziran akşamı 20.00 ekranlardaki yerini alacaktır.

Sungurlar, Celil’i Suriye’de bırakmanın acısını yaşarken Kasım, intikam almak için işkenceler ettiği Celil’in son görüntülerinin bulunduğu videoyu karargaha yollar. Görüntüleri izleyen Sungurlar, dehşete düşer.

Serdar, Celil’e ulaşmak için hemen harekete geçmek istese de General’in  bundan sonra Suriye’ye geçilmeyeceği konusundaki kesin emriyle büyük şok yaşar. lakin Kasım’ın planları bununla sınırlı değildir ve Albay’ın cenazesinde patlatacağı bomba ile büyük bir katliam gerçekleştirmek için düğmeye basar. Bu planın istihbaratını saha Sungurlar, geniş tedbirler alırken Kasım’ın oyununu bozan ise sürpriz bir isim olur.

kelime sayısı: 156

Labels: , , , , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.