Sungurlar 34. Bölüm izle Sezon Finali Tek Parça Olarak izle 13 Haziran 2015 #Sungurlar


Sungurlar 34. Bölüm Özeti: Samanyolu Tv'de Sezon Finaline Giriş Yapan Dizi Sungurlar Bomba Gibi Bir Bölüm ile izleyenleri Çok Heyecanlandıracağı Gözüküyor.Bakalım Yeni Bölüm'de Olacaklar Şimdiden MErak Konusu Olacağı Gözüküyor...

Sungurlar 34. Bölüm izle,Sungurlar 34. Bölüm Full Hd Online izle,Sungurlar 34. Bölüm Tek Parça izle,Sungurlar Son Bölüm izle,Sungurlar 13 Haziran izle,Sungurlar Yeni Bölüm izle,Sungurlar 34. Bölüm Youtube izle

Bir grup teröristin eline azalma gösteren Meryem, Naza ve doktorun durumu kritiktir. Serdar ise arkadaşlarını kurtarmak için ekibe yeni eklenmiş olan keskin nişancı ve Celil ile Suriye’ye devinim eder. çatışma esnasında Sungurlar’dan biri hayata veda edecektir.   öte yandan Kasım ile Sungurlar’ın karşılaşması ise oldukça tehlikeli sonuçlara yol açacaktır.

Sungurlar, Celil’i Suriye’de bırakmanın acısını yaşarken Kasım, intikam almak için işkenceler ettiği Celil’in son görüntülerinin bulunduğu videoyu karargaha gönderir. Görüntüleri izleyen Sungurlar, dehşete düşer. Serdar, Celil’e ulaşmak için derhal harekete geçmek istese de General’in bundan böyle Suriye’ye geçilmeyeceği konusundaki kati emriyle büyük şok yaşar.

 fakat Kasım’ın planları bununla kısıtlı değildir ve Albay’ın cenazesinde patlatacağı bomba ile büyük bir katliam gerçekleştirmek için düğmeye basar. Bu planın istihbaratını saha Sungurlar, geniş tedbirler alırken Kasım’ın oyununu bozan ise sürpriz bir isim olur.


Labels: , , , , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.