Sungurlar 38. Bölüm izle Küre Tv Samanyolu Tek Parça 7 Kasım 2015 #Sungurlar

Sungurlar 1. bölüm 2. fragmanıSungurlar 38. Bölüm Özeti: Sungurlar Bomba Gibi Bir Bölüm ile Yine Fanlarını Heyecanlandırmaya Kaldığı Yerden Samanyolu tv'de Devam ediyor.Sungurlar 38. Bölüm ile 7 Kasımda Yeni Bölüm  fragman daha verildi. Şimdi gözler 7 Kasım 2015 cumartesiye çevrilmiş durumda. Son yayınlanan fragmanda Sungurlar izleyicilerinin Kordon Celil'den sonra en sevilen karakterlerinden biri olan Doktor Devran da gözüküyor. 

Sungurlar 38. Bölüm Full Youtube izle,Sungurlar 07 Kasım 2015 izle,Sungurlar Samanyolu 38. Bölüm izle,Sungurlar Son Bölüm izle,Sungurlar 38. Bölüm izle,Sungurlar 38. Bölüm Tek Parça izle,Sungurlar 07.11.2015 izle,Sungurlar izle,Sungurlar 7 Kasım Cumartesi izle,Sungurlar Yeni Bölüm izle,Sungurlar Son Bölüm Tek Part izle

Kılık değiştirerek Serdar Komutan'ı kurtarmaya gelen Doktor, hazırladıkları plan sayesinde düşman askerlerinin köyünü havaya uçurur. Yine aynı dizideki Zelal (Melis Ceren Köksal)  ile evli olan Devran, dizide üç cocuklu bir babayı canlandırmaktaydı. Sevecen, espirili ama karizmatik olmayan Devran'ın ailesi Kudüs ordusu tarafınfan öldürtülmüştü.

 Kordon Celil'e gelecek olursak, o artık Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Yasin Komutan olarak boy gösteriyor. Polat Alemdar'ın sağ kolu olup ŞEDİD'in kampını basan Ertuğrul Şakar yani nam-ı diğer Kordon Celil'in uzunca bir süre Şefkat Tepe'ye yani Sungurlar'a dönüp dönmeyeceği konuşulmuştu. 


Kordon Celil, Sungurlar Timi'nde Zeynep ile evli ve bir bebeği olan sinirli ve acımasız tavırlarıyla bilinen bir astsubayı canlandırmaktaydı.
Kordon Celil'in, dizinin ilerleyen bölümlerinde bebeği kaçırılıp, eşi de öldürülmüştü. Şefkat Tepe'nin 143. bölümünde ise köpeklere yüzü parçalatılarak dizinin kadrosundan ayrılmıştı.



Sungurların yeni sezon bölümünde senaryo gereği bir dizi estetik operasyondan geçecek ve yüz nakli yapılacak olan Kordon Celil geri dönecek. Kordon Celil'i bu yıl Mehmet Küçük'ün canlandırması bekleniyor.

Labels: , , , , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.